Coworking space Aalst
coworking ruimtes te huur Aalst
zaal voor events te huur Aalst
co working spaces Aalst
coworking Aalst

Coworken: een werkplek met een plus wanneer je ze nodig hebt!


Hopmarkt 50 maakt deel uit van het Bar d’Office netwerk. Dit is een creatieve werkomgeving waar je kan binnenvallen voor ontmoeting en interactie. Ben je het beu om (alleen) thuis te werken, zoek je gelijkgezinden om te klankborden of mensen met aanvullende talenten,...of wil je je gewoon in stilte concentreren op je werk? Dan kan je hier ook je werkstek voor korte of langere tijd opzetten. Geen eigen bureau maar wel de essentiële kantoorfaciliteiten (printen, kopiëren, Wifi).

Formules lidmaatschap

HOP IN

voor €30 per maand 20u/maand toegang
excl. btw

Wat is inbegrepen?

Voor deze prijzen mag je gebruik maken van het volledige Bar d’Office netwerk in Vlaanderen. Hopmarkt 50 biedt je o.a. een fijne werkplek, vergaderzaal, printer/kopier/scanner, koffiebar, dagelijkse krant,...

Dit kan ook jouw eventlocatie worden!

Hopmarkt 50 is onderdeel van het Bar d’Office netwerk

We zijn zeer blij met onze nieuwe Bar d’Office in Aalst. Coworkinglocaties zijn broedplaatsen van creativiteit,

kruisbestuiving en interactie die ondernemers naar nieuwe hoogtes kunnen brengen. Je werkt apart maar toch samen en dat levert tal van voordelen op. Je ontmoet nieuwe professionals uit Aalst en omstreken die net als jij met meer motivatie en focus werken aan een eigen start-up of onderneming. Bovendien zorgt de lokale Matchmaker ervoor dat je iedereen kent en zo elkaars ambassadeur kan zijn.

Tom Suykerbuyk
Coördinator Bar d’Office coworking netwerk